Fűtéskorszerűsítés

2018. 05. 28.

Kelemér Község Önkormányzata

SAJTÓKÖZLEMÉNY

FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉS KELEMÉR POLGÁRMESTERI HIVATALÁBAN

Az önkormányzati tulajdonban lévő keleméri Polgármesteri Hivatal (Tompa Mihály út 17.) épületénekkomplex energetikai korszerűsítése időszerűvé vált a rossz energiahatékonysági mutatók miatt. A megoldást a TOP-3.2.1-16-BO1-2017-00070 jelű, Kelemér Község Polgármesteri Hivatalánakenergetikai korszerűsítése nevű pályázat elnyerése jelenti. A megvalósuló fejlesztések közvetlencélja: Napelemes rendszer telepítése, határoló szerkezetek szigetelése, épületgépészetikorszerűsítés, világítási rendszer korszerűsítés és projektarányos akadálymentesítés.

A 20,27 millió forint európai uniós támogatás segítségével, a Széchenyi2020 program keretébenmegvalósuló beruházás tartalmazza a háztartási méretű kiserőmű (HMKE) fotovillamos rendszer kialakításátsaját villamosenergia-igény kielégítése céljából. Megtörténik a fosszilis energiahordozó alapú hőtermelőberendezések korszerűsítése, cseréje, és/vagy a kapcsolódó fűtési és HMV rendszerek korszerűsítése(fűtési rendszer korszerűsítése). Az adott épülethez kapcsolódó, már meglévő, kül- és beltéri világításirendszerek korszerűsítésére ugyancsak sor kerül, akárcsak az épület hőszigetelésének elvégzésére. Aberuházással jelentős mértékben csökkennek az energiára fordított önkormányzati költségek.

További információ kérhető:
Nyugat-Borsodi Területfejlesztési Nonprofit Kft.
Telefon: +36/48-571-132
elektronikus postacím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; www.nybtf.hu

Módosítás: (2019. december 17. kedd, 08:15)